Home Lifestyle Cultuur 25e Muziek en dansavond Kottenpark in Wilminktheater

25e Muziek en dansavond Kottenpark in Wilminktheater

352
0
DELEN

Dinsdag 2 april vindt in het Wilminktheater de 25ste muziek- en dansavond van het Kottenpark plaats met als titel “A Sentimental Journey”.

Dit is een avondvullende voorstelling van leerlingen van het Kottenpark, waarbij dit jaar ook oud-leerlingen van de afgelopen 25 jaar het podium gaan betreden. Het is de laatste muziek- en dansavond van Bram Distel als directeur van Kottenpark, die per 1 april het stokje overdraagt aan zijn opvolger Jan Volbers.

Een deel van de avond zal ingevuld worden door leerlingen van de vooropleiding theaterdans en een deel door leerlingen die muziekacts ingestudeerd hebben. Met behulp van verschillende band- en zangcoaches zijn de leerlingen in de voorafgaande weken begeleid in het proces naar een zo perfect mogelijke voorstelling.

Kaarten à € 5,- zijn te bestellen via de administratie van Het Stedelijk Lyceum Kottenpark 053-4821200 of ckrakers@hetstedelijk.nl