Home Lifestyle Verstoppertje spelen op het podium bij Concordia

Verstoppertje spelen op het podium bij Concordia

370
0
DELEN


Fantasie van jonge kinderen komt tot leven in de theatervoorstelling Pak ‘m

Zondag 24 maart om 11.00 uur en om 14.00 uur is de kindervoorstelling Pak ‘m (3+) van Jeugdtheatergezelschap BonteHond te zien bij Concordia. BonteHond trakteert op verbluffende camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aan-gehol op een speelvlak van slechts vijf bij vijf meter. Pak’m is onderdeel van de Broodje Kind-reeks; voorstellingen die een ode brengen aan de fantasie voor de allerkleinsten van twee jaar en ouder.

Pak’m is een voorstelling voor jonge kinderen en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen. Het fantasierijke decor van Pak ‘m nodigt uit tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en De Dunne en Bugs Bunny. Maar dan op Duplo-niveau.

Uitstekende recensies

Onder andere Het Parool, De Volkskrant en Theaterkrant schreven lovende recensies over Pak ‘m. Het Parool over Pak’m: “Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien (en niet alleen die) (…) vooral het spatzuiver playbacken van de tv-uitzendingen doet je met open mond toekijken.”

Winactie

Onlangs gaf Concordia acht kaarten weg voor deze voorstelling tijdens een winactie. Deelnemers van deze winactie moesten in de reacties vertellen welk spelletje zijn/haar kind het liefst speelt. Vanwege de leuke en uitgebreide reacties besloot Concordia om iedereen die gereageerd had twee gratis vrijkaartjes te geven.

Praktisch

Zondag 24 maart 2019, 11.00 uur en 14.00 uur bij Concordia, Oude Markt 15 Enschede. Kaarten via www.concordia.nl of 053-4300900.